Chit & ront si un naufragiu cu peripetii PDF

Coperta Carte Chit & ront si un naufragiu cu peripetii

Iti doresti sa citesti cartea Chit & ront si un naufragiu cu peripetii publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Chit & ront si un naufragiu cu peripetii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Chit & ront si un naufragiu cu peripetii

In ciuda deosebirilor dintre ei, Chit, Soricelul-de-casa, si Ront, Soricelul-de-camp, sunt cei mai buni prieteni. Fireste, asta nu inseamna ca au aceeasi parere despre orice. Ploaia rapaie pe acoperis, iar Chit nu vrea altceva decat sa stea si sa citeasca linistit romanul lui de aventuri. Insa fara sa tina cont si de Ront! Acesta vrea sa traiasca o aventura adevarata, asa ca lui Chit ii vine o idee, inspirata din romanul pe care il citeste……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.