Chipul intunericului PDF

Coperta Carte Chipul intunericului

Iti doresti sa citesti cartea Chipul intunericului publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Chipul intunericului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Chipul intunericului

Un thriller psihologic inspaimantator care iti trezeste cele mai ascunse si primordiale temeri. Este o veste de care se teme orice parinte: lumea lui Ed Lister se schimba pentru totdeauna in ziua in care se afla vestea ca fiica sa, studenta la belle arte, a fost ucisa in Florenta. Un an mai tarziu, frustrat de lipsa de rezultate a anchetei, Ed face un legamant sa-l descopere pe asasinul fiicei sale. Cercetarile sale il conduc spre un website misterios si proprietarul acestuia, Ward, un psihopat sarmant si inteligent. Dar pe cand cautarea lui Ward urmeaza o serie de crime din Europa in America, incep sa iasa la iveala unele dintre secretele lui Ed. Iar intrebarea este acum: Ed e vanatorul sau vanatul?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.