China promitatoare PDF

  Coperta Carte China promitatoare

  Iti doresti sa citesti cartea China promitatoare scrisa de Wang Wen si publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea China promitatoare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii China promitatoare

  Aceasta lucrare, intitulata „China promitatoare: discursuri globale ale unui savant de think tank” este doar o incercare personala a autorului de a-si exercita calitatea de „cetatean global”. In ultimii ani, autorul si colegii din Institut au sustinut conferinte in aproape 50 de tari, fie ca a fost vorba de functionari, antreprenori, savanti sau elite sociale din strainatate, cu totii au dovedit un interes deosebit pentru intelegerea politicilor din spatele „Noului Drum al Matasii” ca si a resurselor ideologice, a logicii actiunilor Chinei si a directiilor viitoare. Mai important, cu ocazia mai multor evenimente desfasurate in tara, ideile chinezilor privind dezvoltarea nationala sunt, de asemenea, strans legate de cele privind evolutia globala. In acest proces de interactiune si invatare, viziunea autorului s-a extins treptat de la limitarea concentrarii „doar asupra Occidentului” la ceea ce este cu adevarat „global”….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca China promitatoare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.