Cheile rugaciunii launtrice. Indrumari pentru pelerini PDF

Coperta Carte Cheile rugaciunii launtrice. Indrumari pentru pelerini

Iti doresti sa citesti cartea Cheile rugaciunii launtrice. Indrumari pentru pelerini publicata de editura Manastirea Sihastria? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cheile rugaciunii launtrice. Indrumari pentru pelerini de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cheile rugaciunii launtrice. Indrumari pentru pelerini

Unde este cheia care deschide bucuriile duhovnicesti? Pentru aceasta este un singur raspuns: in rugaciunea lui Iisus. Este o mare putere in aceasta rugaciune. Si ea are diferite trepte. Cea dintai este simpla rostire a cuvintelor: „”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul””. Insa pe treptele mai inalte ea dobandeste o asemenea putere incat poate sa mute si muntii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.