Change by design. Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia PDF

Coperta Carte Change by design. Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia

Iti doresti sa citesti cartea Change by design. Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Change by design. Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Change by design. Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia

„Change by design este o calatorie prin cateva dintre stadiile importante ale gandirii specifice designului. Nu se doreste a fi un ghid de genul «cum sa», caci, in ultima instanta aceste abilitati se deprind cel mai bine prin practica. Speranta mea este ca voi reusi sa furnizez un sistem de referinta, care il va ajuta pe cititor sa identifice principiile si practicile caracteristice unei gandiri de tip design remarcabile. Dupa cum sugerez in capitolul 6, gandirea-design infloreste intr-o bogata cultura a artei povestirii si, in acest spirit, voi explora multe dintre aceste idei relatand povesti extrase din experienta IDEO, ca si a altor companii si organizatii.“ – Tim Brown„E ca si cum ai lua lectii de golf de la antrenorul lui Tiger Woods. Organizatia condusa de Tim Brown, IDEO, a castigat mai multe premii pentru design inovativ decat orice alta companie din lume. Asa ca, daca doriti sa fiti inovatori la locul de munca, cel mai bine ar fi sa invatati acest lucru de la un campion.“ – Chip Heath, autorul cartii Made to Stick„Tim Brown comunica ce are de spus printr-o combinatie unica de profunzime, pragmatism si entuziasm. Evita capcana de a prezenta gandirea specifica designului drept un panaceu, concentrandu-se in schimb pe evidentierea atat a punctelor slabe, cat si a celor forte. New York Times O carte extraordinara, in care Tim Brown argumenteaza de ce gandirea specifica designului trebuie sa penetreze toate nivelele ierarhice ale unei organizatii.“ – Gary Hamel, autorul cartii Ce conteaza acum?„Cartea lui Tim Brown se adreseaza in special liderilor creativi, care au inteles ca pentru a se, reinventa trebuie sa-si concentreze atentia asupra dimensiunii umane. In acelasi mod, gandirea specifica designului, centrata pe experienta umana, ne poate indruma spre urmatorul pas: transferul abilitati de a crea produse catre generarea unei adevarate experiente pentru utilizatori.“ – Christophe Weller, Managing Partner COS…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.