Cetatuia Judelui PDF

Coperta Carte Cetatuia Judelui

Iti doresti sa citesti cartea Cetatuia Judelui publicata de editura Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cetatuia Judelui chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cetatuia Judelui

„Ati cautat de fiecare data o alta fata, o lata figura, care poate sa o inlocuiasca fara prea mari eforturi pe aceea veche, asemanatoare deblocarii acelei statui dorite si refuzate, prin insasi elemental de taina si de chin a iubirii mereu intarziate, care a condus in timp armate terestre supunandu-le terorii «partizanilor» nereprezentativi, dar care dau o sansa nesperata noii Fane, de a reveni la tradarea ei progresiva, iar GEMENILOR, interpusi intre Rasarit si Apus, Pavel si Paul, inca o sarcina pioasa, pusa a descurca sanatatea Botezului ce avea sa le insoteasca fuga prin labirinturile asemanarii si perzaniei. Merita sau nu sa incerci plusand pe aceeasi nota, ramane de vazut? O nota in care se poate citi cartea.“ – Vasile-Petru Tomai…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.