Cercul de camfor PDF

  Coperta Carte Cercul de camfor

  Iti doresti sa citesti cartea Cercul de camfor scrisa de Valeriu Mircea Popa si publicata de editura Herg Benet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cercul de camfor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cercul de camfor

  Aceasta carte a aparut la editura  Herg Benet. Ma numesc Valeriu Mircea Popa . M-am nascut in 4 octombrie 1947. Eu si fratele meu Sorin (un matematician de elita) suntem a patra generatie de intelectuali din familie. O familie de prin Ardeal. In viata de acum am fost (si poate inca mai sunt) golan, student, muzician (chitara clasica si instrumentul indian numit sitar), textier, fumator, afemeiat, bautor de vodca, culturist, defectolog, logoped si psihoterapeut in scoli speciale, practicant de karate, contrabandist, marochiner, poet, ingrijitor de batrani intr-un Altenheim din Germania, tata, crestin gnostic, lector universitar, doctor in psihologia artei, tamplar, designer de bijuterii, gravor, bijutier. De o vreme incoace am impresia ca sunt un nimeni. Nu vreau sa stiu ce am fost in vietile anterioare….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cercul de camfor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.