Cer intunecat. Fuga unui copil din Afganistan in Marea Britanie PDF

Coperta Carte Cer intunecat. Fuga unui copil din Afganistan in Marea Britanie

Iti doresti sa citesti cartea Cer intunecat. Fuga unui copil din Afganistan in Marea Britanie publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cer intunecat. Fuga unui copil din Afganistan in Marea Britanie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cer intunecat. Fuga unui copil din Afganistan in Marea Britanie

„Cer intunecat spune povestea unor copii fortati sa-si abandoneze caminul si familia. O marturie despre curajul celor care fug din zone de conflict in cautarea sigurantei.” – The Independent In 2006, dupa ce tatal si bunicul lui au fost ucisi de armata americana, Gulwali Passarlay a fost trimis de mama sa departe de Afganistan. Avea 12 ani. A pornit intr-o calatorie lunga si anevoioasa, in cursul careia a fost inchis, a suferit de foame si a fost victima cruzimii si a violentei. A fost cit pe ce sa-si piarda viata in adincurile Marii Mediterane, a indurat brutalitatea celor care ar fi trebuit sa aiba grija de copii si a stat o luna intr-un lagar din Calais. A reusit in cele din urma sa ajunga in Marea Britanie, unde a fost inscris la scoala, fiind admis apoi la una dintre universitatile de elita. Asemenea lui, mii de oameni isi risca viata incercind sa fuga din zonele de conflict. Multi mor in cursul calatoriei; unii sint trimisi inapoi, urmind sa fie inchisi sau omoriti; putini sint cei ce supravietuiesc si ajung in tari care le ofera o noua sansa. Gulwali povesteste despre hotarirea si curajul care triumfa impotriva tuturor adversitatilor. „O poveste impresionanta… o viata care a fost pe punctul de a se pierde inainte de vreme infloreste acum plina de speranta.” – The Times…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.