Cenusareasa. Carte cu CD audio PDF

Coperta Carte Cenusareasa. Carte cu CD audio

Iti doresti sa citesti cartea Cenusareasa. Carte cu CD audio publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cenusareasa. Carte cu CD audio chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cenusareasa. Carte cu CD audio

Editura Litera lanseaza o colectie senzationala, Disney Audiobook: pentru prima oara in Romania, cartile bazate pe cele mai frumoase ai apreciate filme Disney sunt insotite de CD-uri audio. Copiii pot acum sa urmareasca ilustratiile superbe in timp ce asculta povestiile clasice, cum ar fi Alba-ca-Zapada, Cenusareasa sau Cartea Junglei, dar si povestile moderne, create de studiourile de animatie Pixar, relatate de vocea inconfundabila a marii actrite Stela Popescu….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.