Centaurul din gradina PDF

Coperta Carte Centaurul din gradina

Iti doresti sa citesti cartea Centaurul din gradina publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Centaurul din gradina chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Centaurul din gradina

In Centaurul din gradina, Moacyr Scliar foloseste metafora centaurului, un simbol al dublei identitati, pentru a evoca dualitatea existentei sale de brazilian de origine evreiasca: „Acasa, vorbesti idis, mananci gefilte fish si sarbatoresti sabatul. Dar pe strada dai peste fotbal si samba si vorbesti portugheza. Dupa o vreme, incepi sa te simti ca un centaur.“ Un roman incarcat de forta alegorica, avand la sfarsit o turnura surprinzatoare, Centaurul din gradina este recunoscut ca unul dintre cele mai importante opere de fictiune din literatura braziliana a secolului XX….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.