Cele treisprezece motive PDF

Coperta Carte Cele treisprezece motive

Iti doresti sa citesti cartea Cele treisprezece motive publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cele treisprezece motive chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cele treisprezece motive

Prima dragoste a lui Clay Jensen isi inregistreaza ultimele cuvinte…Clay Jensen se intoarce acasa de la scoala si gaseste pe veranda un pachet ciudat, adresat lui. Inauntru descopera mai multe casete inregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era indragostit -, care s-a sinucis cu doua saptamani in urma. Vocea lui Hannah ii dezvaluie ca exista treisprezece motive pentru care a decis sa-si puna capat vietii. Clay este unul dintre ele. Daca va asculta casetele, va afla si de ce. Clay isi petrece noaptea strabatand orasul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei si afla adevarul despre el insusi – un adevar pe care nu si-a dorit niciodata sa il infrunte.„Totul conteaza“, sustine Hannah si explica apoi cum s-a inlantuit totul, cum bulgarele de zapada a devenit din ce in ce mai mare, cum zvonurile impotriva carora n-a reusit sa lupte s-au tot inmultit pana ce a simtit ca nu mai poate face fata. Cele treisprezece motive este, cu siguranta, un roman care te pune pe ganduri si care te va face sa-i privesti cu mai multa atentie pe cei din jur. Vei intelege de ce cuvintele pot sa doara mai mult decat crezi, dar si – alese cu grija – sa aline. Iar, in final, cand vei inchide cartea – pe care o vei uri sau iubi, dar lectura ei nu te va lasa indiferent – si vei trage linie, vei descoperi, paradoxal, o minunata pledoarie pentru viata – treisprezece motive pentru care e frumoasa si merita traita. Roman tradus pana in prezent in 32 de limbi:• Bestseller New York Times si Publishers Weekly;• Distins cu California Book Award;• Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association);Din SUA pe lista Celor Mai Bune Carti pentru Tineri;• Finalist in competitia Original Voices organizata de Borders;• Selectat de Barnes & Noble in Top 10 al Celor Mai Bune Carti pentru Tineri;• Nominalizat de International Reading Association; La categoria Young Adults’ Choices;• Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele Mai Bune Carti;• Nominalizat de Association of Bo…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.