Cele trei fete ale lunii PDF

Coperta Carte Cele trei fete ale lunii

Iti doresti sa citesti cartea Cele trei fete ale lunii publicata de editura Young Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cele trei fete ale lunii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cele trei fete ale lunii

Standish traieste cu bunicul lui in “Zona “, intr-o tara imaginara in care violenta, tortura, infometarea si sclavia sunt la ordinea zilei. In acest regim dictatorial totul este controlat, propaganda este triumfatoare, oamenii sunt incurajati sa vorbeasca in soapta. Din cand in cand, familii intregi dispar si nimic nu este ceea ce pare. Intr-o astfel de lume opresiva si intunecata, Standish, un baiat de cincisprezece ani mai altfel, suporta zi de zi la scoala glumele proaste ale colegilor si umilintele varstei. Dar viata lui se schimba in momentul in care il cunoaste pe noul lui vecin, Hector. Prietenia dintre cei doi devine indestructibila; baietii incearca sa evadeze din universal negru si brutal in care traiesc prin puterea imaginatiei: viseaza sa fuga pe Juniper, planeta inventata de ei….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.