Cele mai riscante bancuri politice recente cu Iohannis, Dragnea, Udrea, Basescu etc PDF

Coperta Carte Cele mai riscante bancuri politice recente cu Iohannis, Dragnea, Udrea, Basescu etc

Iti doresti sa citesti cartea Cele mai riscante bancuri politice recente cu Iohannis, Dragnea, Udrea, Basescu etc publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cele mai riscante bancuri politice recente cu Iohannis, Dragnea, Udrea, Basescu etc de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cele mai riscante bancuri politice recente cu Iohannis, Dragnea, Udrea, Basescu etc

Romanii sunt rai. Orisiunde cresc. Regatenii scornesc bancuri despre ardeleni. Cei din Transilvania rad cu gura pana la urechi de olteni. Oltenii fac bancuri despre moldoveni. Iar bucurestenii, cu maximum de tupeu, isi permit sa faca haz de toata lumea. Cu ce drept, nu se stie exact. Poate, pentru ca, intr-un anumit context istoric, un mare scriitor a spus candva ca „”Soarele rasare de la Bucuresti””…Multe dintre bancurile romanilor sunt profund incorecte politic. Asta nu le impiedica, insa, sa circule nestingherite prin popor, folosind slabiciunile subconstientului colectiv. Nu pot fi interzise. N-au reusit asta nici Ceausescii, nici macar Securitatea (care a arestat oameni din acest motiv, dar, pe masura ce represiunea crestea, nu putea decat sa constate ca bancurile incorecte politic se inmulteau, vai, exponential).Bancurile – de orice fel si oricat de injuste ar fi ele! – nu pot fi interzise. Niciun Big Brother nu va putea reusi asta vreodata! Ele vor circula liber si vor folosi orice canal de comunicare. Internetul este deja plin de ele. De acolo le-a cules si autorul, „”rasfoind”” sute de pagini online. Gura lumii sloboda despre pataniile marilor personaje ale politicii romanesti de dupa 1989:…Caci, vorba aceea, se zice ca Adrian Nastase nu a vrut sa se sinucida, ci sa-l impuste pe Traian Basescu, care-i statea in gat!Traian Basescu, dincolo si dincoace de poarta Palatului Cotroceni Elena Udrea si catusele cu puf roz, marca Louis Vuitton Ion Iliescu sau cum sa vorbesti englezeste in limba chineza””Nu vrem bani, nu vrem valuta Vrem ca Petre Roman sa ne …””Adrian Nastase si fularul Burberry Emil Constantinescu sau culmea geologiei Klaus Iohannis… „”si restul e tacere!””Liviu Dragnea si nota de plate la gaze Victor Ponta, adica riscul major de a calca pe un norisor Viorica Dancila in lupta dreapta cu extremismul lingvistic…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.