Cele mai frumoase povestiri SF &fantasy ale anului 2017 PDF

Coperta Carte Cele mai frumoase povestiri SF &fantasy ale anului 2017

Iti doresti sa citesti cartea Cele mai frumoase povestiri SF &fantasy ale anului 2017 publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cele mai frumoase povestiri SF &fantasy ale anului 2017 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cele mai frumoase povestiri SF &fantasy ale anului 2017

Am crescut cu cele mai frumoase povesti, cele mai frumoase basme, am invatat poezia lumii din celebra colectie Cele mai frumoase poezii… astfel incat, cand m-am gandit la o antologie a celor mai reusite povestiri ale anului trecut, a fost in firea lucrurilor ca ea sa se intituleze Cele mai frumoase povestiri science-fiction si fantasy ale anului 2017. Si am ales acest titlu – sub care vom defila, sper, multi ani de acum inainte – nu numai pentru ca asa era traditia cu care am crescut, dar si pentru ca, dincolo de ideile SF minunate si mirobolante, dincolo de lumile fabuloase ale fantasy-ului, vom avea in fata ochilor tot niste povesti, scrise in limba romana de scriitori care, inainte de a fi autori de science-fiction sau/si fantasy, ar trebui sa fie, in primul rand, scriitori, adica autori de texte frumoase, placute la lectura, care sa-ti dea si satisfactia unor insiruiri de cuvinte cum nu sunt altele, autori ai unor fraze care sa te urmareasca mult dupa ce ai inchis cartea sau ai terminat de citit povestea….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.