Cele mai frumoase basme chinezesti PDF

Coperta Carte Cele mai frumoase basme chinezesti

Iti doresti sa citesti cartea Cele mai frumoase basme chinezesti publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cele mai frumoase basme chinezesti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cele mai frumoase basme chinezesti

Basmele chinezesti ne poarta pe tarimuri magice, incepind din vremurile cind cerul si pamintul nu erau inca despartite, iar universul parea un mare ou facut dintr-un bulgare de haos negru. Vom vedea cit de mare e puterea dragostei, care invinge orice obstacol, si cum binele iese mereu biruitor in lupta impotriva raului intruchipat de demoni, a lacomiei bogatasilor si a rautatii celor din jur. Vom afla si cum a devenit ciinele spiritul protector al vinatorului, cum se formeaza eclipsa de luna, de ce se pun pocnitori de Anul Nou, prin ce peripetii a trecut Mangye pentru a le aduce oamenilor grinele sau care sint puterile magice ale drimbei tribului hezhen….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.