Cele mai frumoase basme africane PDF

Coperta Carte Cele mai frumoase basme africane

Iti doresti sa citesti cartea Cele mai frumoase basme africane publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cele mai frumoase basme africane chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cele mai frumoase basme africane

Basmele popoarelor africane ne poarta in lumi fermecate, cu zmeoaice invinse de istetimea unor oameni simpli, djini, palate subacvatice si animale intelepte. In fascinanta calatorie prin Africa, din care nu lipsesc desertul Sahara si insula Madagascar, ii veti cunoaste pe Ntiy, invingatorul sarpelui boa, pe inimoasa Rafaranomby care poate transforma jaratecul in apa, pe viclenii Kotofetsy si Mahaka sau pe iscusitul povestitor Far-Li-Ma. Dincolo de intamplarile anecdotice fantastice, povestile transmit mesaje simple: sfaturile parintilor sunt pretioase, solidaritatea, curajul si bunatatea sunt rasplatite, iar minciuna si lacomia, pedepsite….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.