Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice PDF

Coperta Carte Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice

Iti doresti sa citesti cartea Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice

ACT si Politon va propune Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (10 Secrets for Succes and Inner Peace), scrisa de „”parintele motivatiei””, dr. Wayne W. Dyer. Cele zece secrete din aceasta carte sunt cele despre care autorul vorbeste sau scrie atunci cand are oportunitatea de a se adresa tinerilor. Totusi, aceste secrete sunt valoroase pentru oricine a decis sa fie constient pe calea vietii sale. Dr. Wayne W. Dyer si-a castigat reputatia ca autor, psiholog si conferentiar pe teme de dezvoltare personala si spiritualitate, fiind cunoscut in intreaga lume. Supranumit „”parintele motivatiei”” si considerat totodata initiatorul miscarii de „”self-development”” sau „”self-empowerment””, Dyer a publicat 40 de carti, peste jumatate dintre acestea ajungand in topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, „”Your Erroneous Zones”” (Zonele tale eronate), publicata in SUA in 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile si s-a vandut, pana in prezent, in circa 35 de milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute lucrari ale sale se mai numara si „”Wishes Fulfilled”” (Dorinte implinite), „”101 Ways to Transform Your Life”” (101 cai de a-ti transforma viata) – ambele aparute in format audiobook la Editura Act si Politon ? , „”Everyday Wisdom”” (intelepciunea de zi cu zi), „”The Power of Intent”” (Puterea intentiei). Materialele audio si video de meditatie concepute de Dyer pentru publicul sau sunt si ele extrem de apreciate. Articolele sale au aparut in publicatii de renume, printre care Time, Reader?s Digest si Harper?s Bazaar. A avut mii de aparitii in programe populare de radio si televiziune, printre care The Today Show, The Tonight Show si Oprah. in 1987 i s-a decernat Premiul „”Golden Gavel”” pentru cel mai bun speaker motivational. in ultima perioada a vietii, atunci cand nu calatorea pentru a-si sustine mesajul motivational, in cadrul conferintelor sale, Dyer isi petrecea timpul scriind, la resedinta sa din Maui, Hawaii…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.