Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice – Audiobook PDF

  Coperta Carte Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice - Audiobook

  Iti doresti sa citesti cartea Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice – Audiobook scrisa de Wayne W. Dyer si publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice – Audiobook chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice – Audiobook

  ACT si Politon va ofera cartea audio Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice (10 Secrets For Succes and Inner Peace), de Wayne W. Dyer. in lectura actorului Nae Alexandru, in limba romana, acest audiobook va prezinta 10 principii ale succesului si pacii launtrice care, daca sunt stapanite si practicate zilnic, va vor ghida catre sentimentul de liniste datorat cunoasterii pacii Spiritului in propria viata. „De-a lungul ultimelor trei decenii, mi s-a cerut adesea sa tin cuvantari pe la licee si facultati. Cititorii mei ma incurajeaza frecvent sa ma adresez tinerilor adulti care se imbarca in calatoria catre maturitate si sa le ofer secretele mele pentru a fi plini de succes si fericiti.” (Wayne W. Dyer) Dr. Dyer a constatat ca majoritatea cartilor de acest fel pun accentul pe importanta muncii asidue, dedicarii, realizarii de planuri financiare, strategiilor relationale, alegerii carierei potrivite, ascultarii varstnicilor, respectului fata de reguli etc. Acestea sunt sfaturi bune si cu siguranta ii ajuta pe cei care aleg sa asculte de aceasta intelepciune si sa o aplice. Din experienta sa insa, Wayne W. Dyer se intreaba: „si asta-i tot?” Astfel, prezentul audiobook este conceput cu speranta ca va va ajuta sa evitati acele sentimente de inadecvare si sa simtiti pacea lui Dumnezeu, care defineste cu adevarat succesul. Ascultati aceste secrete cu inima deschisa….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice – Audiobook este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.