Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD) PDF

  Coperta Carte Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD)

  Iti doresti sa citesti cartea Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD) scrisa de Vicki Iovine si publicata de editura Humanitas Multimedia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD)

  „De la inceputul timpurilor, orice femeie care a ramas insarcinata cu un barbat avand o slujba si neinsurat cu o alta femeie e felicitata si rasfelicitata. (Sa speram ca mai primeste si altele in afara felicitarilor – si ma voi referi ceva mai incolo la responsabilitatile unui sot bun.) Vestea ca esti gravida e de fiecare data o chestie grandioasa. Stii deja asta dupa felul in care te simti cand asistenta iese din laborator cu un zambet larg pe chip. Regula generala este urmatoarea: daca esti la prima sarcina, ii vei spune sotului vestea cea buna inainte de a o spune oricui altcuiva (cu exceptia doctorului, desigur). Daca este al doilea sau al treilea copil, vei anunta orice prietena de care poti da prin intermediul telefonului, faxului sau e-mailului, apoi pe mama ta, pe tatal tau, pe orice strain care se intampla sa te intrebe ce mai faci – si abia apoi ii vei spune sotului. Iar daca e vorba de a patra, ei bine, ar fi nevoie de o alta carte pentru a discuta cum se cuvine acest subiect. Daca femeile si barbatii ar fi cu adevarat egali in plan emotional, atunci toti potentialii tati ar fi alaturi de sotiile lor, asteptand cu nerabdare, in cabinetul doctorului, vestea cea mare. Ar sta alaturi de tine, rasfoind numere vechi ale revistei Mama cu responsabilitati sau citind ghiduri despre palparea sanilor. Daca e prima ta sarcina, exista sansa ca sotul tau sa se afle acolo cu tine, pentru a da ochii cu asistenta si a-i vedea zambetul larg. Daca insa el nu e acolo, tine minte ca soti minunati, inclusiv al meu, nu sunt intotdeauna alaturi de sotiile lor atunci cand ele afla ca sunt insarcinate. Si totusi pot deveni tati atenti si iubitori. Nu uita acest sfat: un sot bun este un sot care are o slujba, si un sot care are o slujba probabil nu-si poate petrece o intreaga dupa-masa in cabinetul ginecologului. Fii pragmatica: un barbat ocupat nu e intotdeauna un tata rau.“ – Vicki Iovine  …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cel mai simpatic ghid de sarcina (2 CD) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.