Cei mai odiosi 100 de criminali romani PDF

  Coperta Carte Cei mai odiosi 100 de criminali romani

  Iti doresti sa citesti cartea Cei mai odiosi 100 de criminali romani scrisa de Traian Tandin si publicata de editura Neverland? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cei mai odiosi 100 de criminali romani chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cei mai odiosi 100 de criminali romani

  Traian Tandin a fost un scriitor de romane politiste si ofiter criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofiter criminalist, dar si din cazuri care l-au impresionat si pe care le-a adus in atentia publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole si reportaje in revistele de specialitate. In volumul „Cei mai odiosi 100 de criminali” sunt prezentate cazuri incepand cu a doua jumatate a secolului al XIX-lea pana la inceputul anilor 2000. Printre cele mai cunoscute cazuri despre care Traian Tandin a scris se numara: cel al criminalului Terente si cel al lui Ion Rimaru. De la bande de talhari, la crime pasionale sau razbunari vechi de zeci de ani, pana la criminali in serie, Traian Tandin reuseste sa expuna faptele, de altfel cumplite, intr-un mod pe intelesul cititorilor. Se foloseste de marturiile criminalilor, ale rudelor victimelor, de declaratiile anchetatorilor, dar si de propriile ganduri si remarci asupra cazurilor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cei mai odiosi 100 de criminali romani este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.