Cei 100. Ziua 21, Partea a II-a PDF

Coperta Carte Cei 100. Ziua 21, Partea a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Cei 100. Ziua 21, Partea a II-a publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cei 100. Ziua 21, Partea a II-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cei 100. Ziua 21, Partea a II-a

Continuarea romanului Cei 100 de Kass Morgan, acum un serial TV de succes Secrete vor fi dezvaluite, credinte schimbate si legaturi puse la incercare. Cei 100 trebuie sa lupte pentru supravietuire in singurul fel posibil – impreuna. Au trecut 21 de zile de cand Cei 100 au ajuns pe Pamant. Sunt singurii oameni care au pus piciorul pe planeta de secole… sau cel putin asa au crezut. Confruntati cu un dusman necunoscut, Wells incearca sa tina grupul impreuna, Clarke pleaca spre Muntele Weather, in cautarea celorlalti Colonisti, iar Bellamy este hotarat sa-si salveze sora cu orice pret. Intre timp, pe nava, Glass trebuie sa faca o alegere imposibila intre dragoste si insasi viata ei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.