Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului PDF

  Coperta Carte Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului

  Iti doresti sa citesti cartea Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului scrisa de Vlad-Ionut Musceleanu, Emil Strainu si publicata de editura Prestige? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului

  In toamna anului 2012, Emil Strainu, care imi fusese student, m-a cautat de mai multe ori, telefonic, dorind sa ma consulte intr-o problema ce privea realizarea unei carti, al carei cuprins avea o latura notabila de natura istorica. Inca din facultate il stiam ca este foarte atras de istoria si geografia militara universala, dar mai ales de cea a poporului roman. Citisem cartile pe care le scrisese pana atunci, pe care de altfel le apreciam pozitiv si, mai in gluma mai in serios, il tachinam considerandu-l o personalitate rezultata dintr-un stra! niu melanj ce avea ca ilustri precursori pe Nicolae Densusianu si pe Victor Kernbach, fiind un autentic Indiana Jones autohton, mereu in cautare de mistere si enigme pe care uneori, intam! plator sau nu chiar, le descifra. Sunt la curent cu lucrarile sale deosebit de interesante rea! lizate impreuna cu Vlad-Ionut Musceleanu – un excelent cer! cetator de teren – si ing. Dan Corneliu Braneanu, un pasionat cercetator al paleoistoriei romanesti. Din motive de sanatate, l-am putut intalni dupa aproxima! tiv doua luni la o sedinta a Sectiei Militare a Academiei Oa! menilor de Stiinta, unde mi-a prezentat o forma a planului lucrarii de fata….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ceausescu si enigmele din Muntii Buzaului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.