Cea mai PDF

Coperta Carte Cea mai

Iti doresti sa citesti cartea Cea mai publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cea mai de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cea mai

Crezi ca scoala ta e plictisitoare?Atunci sigur nu ai cunoscut-o pe a lui Max: colegii lui sunt plictisiti de moarte, au peste 777 de reguli de urmat si opt ore de matematica pe zi. Un singur om mai poate salva scoala asta de la moarte prin plictiseala: inspectorul Rasputin Rumpus, de la misterioasa Autoritatea Antiplictiseala…Intr-un final, ceva se intampla in scoala in care totul e monoton – ciudatul inspector trimite toata clasa intr-o excursie. Insa de ce profesoara Penne are in geanta de calatorie bombe urat mirositoare… sau de ce e Frieda, noua lor colega atat de enervanta, dar totusi distractiva?Max, Frieda si colegii lor sunt aruncati intr-o aventura care ii va trezi din amorteala!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.