Ce stiu cei mai buni absolventi de MBA PDF

Coperta Carte Ce stiu cei mai buni absolventi de MBA

Iti doresti sa citesti cartea Ce stiu cei mai buni absolventi de MBA publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ce stiu cei mai buni absolventi de MBA de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ce stiu cei mai buni absolventi de MBA

Beneficiati de cunostintele si aptitudinile dobandite in cele mai bune programe de MBA actuale fara a intra intr-o sala de curs. Ce stiu cei mai buni absolventi de MBA cuprinde strategiile, tehnicile si ideile de ultima generatie care se predau in cadrul actualelor programe de MBA de varf. Profesor la Universitatea California, Peter Navarro a facut echipa cu mai mult de zece dintre colegii sai – incluzandu-i pe Stephen A. Ross de la MIT Sloan School, Daniel Spulber de la Northwestern’s Kellogg School si Charles P. Bonini de la Stanford University’s Graduate School of Business pentru a va oferi cele mai importante cunostinte, mijloace si concepte care pana acum puteau fi obtinute numai prin absolvirea unui MBA. Aceasta carte cuprinzatoare informativa si angajanta acopera in esenta fiecare subiect predat in cadrul unui program intensiv de MBA, incluzand: Imaginea de ansamblu: o privire generala asupra unui curriculum de MBAStrategia manageriala: cinci pasi catre o analiza strategica de succes Macroeconomia si strategia de afaceri bine programata Marketingul strategic: crearea de valoare pentru client Operatiunile si managementul activitatii Contabilitatea financiara Contabilitatea manageriala Finantele corporatiste: intrebarile importante si conceptele-cheie Comportamentul organizational Statisticile, analiza deciziilor si modele Microeconomia pentru manageri…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.