Ce sa faci cand… Ai capatat obiceiuri proaste PDF

Coperta Carte Ce sa faci cand... Ai capatat obiceiuri proaste

Iti doresti sa citesti cartea Ce sa faci cand… Ai capatat obiceiuri proaste publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce sa faci cand… Ai capatat obiceiuri proaste chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ce sa faci cand… Ai capatat obiceiuri proaste

Un ghid destinat copiilor care nu reusesc sa scape de rosul unghiilor si alte obiceiuri proaste Rosul unghiilor. Suptul degetului. Rasucitul parului. Zgandaritul pielii. Suptul manecii. Ai un obicei prost de care nu reusesti sa scapi? Un obicei cu care ti-e rusine sau care iti creaza probleme? Daca da, nu esti singurul. Foarte multi copii au obiceiuri la care doresc sa renunte. Dar obiceiurile sunt mai puternice decat dorintele. Ele pun stapanire pe tine. Si oricat ai vrea sa scapi de ele, nu poti…decat daca ai cheile necesare pentru a te elibera. Ce sa faci cand ai obiceiuri proaste ofera cheile pentru a scapa de o serie de obiceiuri proaste si daunatoare. Prin intermediul unor exemple ilustrative, activitati atractive si al unui set de instructiuni pas cu pas, copilul invata sa foloseasca principalele strategii care ii permit sa scape de rosul unghiilor, suptul degetului sau al tricoului, rasucitul parului si altele. Ghidul de fata este un instrument util si complet pentru a-i invata, motiva si stimula pe copii in eforturile lor de a se elibera de aceste obiceiuri. Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician in Exeter, New Hampshire, specializata in tratarea copiilor si a parintilor lor. Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar in multe carti si reviste pentru copii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.