Ce rost am’ Descopera si implineste-ti menirea vietii PDF

Coperta Carte Ce rost am' Descopera si implineste-ti menirea vietii

Iti doresti sa citesti cartea Ce rost am’ Descopera si implineste-ti menirea vietii publicata de editura Mix? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce rost am’ Descopera si implineste-ti menirea vietii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ce rost am’ Descopera si implineste-ti menirea vietii

O lectura extrem de folositoare oamenilor care simt ca viata inseamna mai mult decat rutina zilnica si obositoare si daca doar cateva procente dintre cei care vor citi cartea vor reusi sa treaca de la stadiul: „ce idei frumoase“ la stadiul: „sunt hotarat sa-mi descopar menirea, hai sa urmaresc algoritmul propus de autor si sa vad ce descopar“, atunci scopul pentru care aceasta carte a fost scrisa si publicata va fi fost atins. Cartea este scrisa cu umor dar si cu seriozitate, autorul neezitand sa scoata in evidenta modul manipulator in care societatea urmareste sa ne uniformizeze constiintele si sa ne impiedice sa ne descoperim si sa ne urmam menirea, deoarece pentru conducatorii lumii in care traim, roboteii obedienti sunt mult mai folositori decat oamenii constienti si insufletiti de idealuri inalte, oamenii ce nu pot fi corupti cu titluri, beneficii materiale ori amenintari….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.