Ce poti face cu semnele grafice’ Ed. 2016 PDF

Coperta Carte Ce poti face cu semnele grafice' Ed. 2016

Iti doresti sa citesti cartea Ce poti face cu semnele grafice’ Ed. 2016 publicata de editura Lizuka Educativ? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce poti face cu semnele grafice’ Ed. 2016 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ce poti face cu semnele grafice’ Ed. 2016

De ce trebuie sa scriu semnele grafice? v-ar putea intreba copilul dumneavoastra. Am conceput caietul ca si raspuns la aceasta intrebare. Lucrand cu acesta, copilul va fi ajutat sa descopere ca exersarea scrierii semnelor grafice indeplineste anumite scopuri, are o finalitate, respectiv scrierea literelor, a silabelor, cuvintelor, propozitiilor, poeziilor, povestirilor, ghicitorilor. Un alt obiectiv vizat de aceasta lucrare este stimularea creativitatii prescolarilor, care vor fi incurajati sa descopere, in mod creativ, diverse utilizari ale semnelor grafice. Caietul poate fi folosit la gradinita, ca auxiliar didactic, in cadrul activitatilor optionale si liber alese, iar acasa se poate dovedi un instrument de lucru eficient de lucru pentru adultii care au in vedere pregatirea copiilor pentru scoala si formarea lor ca personalitati rationale, autonome si creative, parte a idealului educational propriu scolii romanesti….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.