Ce nimic frumos, dragostea PDF

Coperta Carte Ce nimic frumos, dragostea

Iti doresti sa citesti cartea Ce nimic frumos, dragostea publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce nimic frumos, dragostea chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ce nimic frumos, dragostea

Ce nimic frumos, dragostea este mai mult decat o poveste despre dragoste: poate fi un studiu de caz despre amintiri traumatice si complexe de inferioritate care pot modifica personalitatea oamenilor. Tarik, un tanar marcat de tortura indurata in inchisoare, se imagineaza ca fiind pasarea cu penele colorate din romanul lui Jerzy Kosinski. Este un individ atat de diferit de semenii lui, incat nu poate trai in mijlocul lor, dar nici nu se poate tine deoparte. Aysel, fata stearsa si obsedata de teama de a nu fi parasita, se dovedeste a fi o femeie puternica si capabila sa inspire o pasiune distructiva. Nimic nu este ce pare a fi la prima vedere in romanul lui Neslihan Acu: nu suntem siguri nici macar care dintre cele doua personaje ne spune povestea iubirii lor traite cu douazeci de ani in urma….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.