Ce isi doreste inima PDF

Coperta Carte Ce isi doreste inima

Iti doresti sa citesti cartea Ce isi doreste inima publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce isi doreste inima chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ce isi doreste inima

Molly Somerville e fericita in apartamentul in care sta, isi adora pudelul, isi iubeste sora si cei patru nepoti. Mereu o rebela, cu reputatia de a intra in buclucuri, pune capac la toate cand decide sa-si doneze mostenirea de milioane de dolari si sa traiasca din ce castiga in urma vanzarii cartilor pe care le scrie. Phoebe Calebow, sora mai mare a lui Molly, este proprietara clubului de fotbal american Chicago Stars, careia Molly ii impartaseste toate secretele, mai putin unul: este indragostita de cel mai apreciat jucator al echipei, superbul Kevin Tucker. Acesta insa are reputatia unui cuceritor in jurul caruia roiesc fotomodelele. Sansele lui Molly de a-i cuceri inima par aproape inexistente, mai ales ca el nici macar nu stie cum o cheama. Intr-o seara insa, Molly decide sa continue sirul necazurilor in care se baga si se strecoara in patul lui Kevin. Evident, ramane cu inima franta si, cand crede ca lucrurile nu pot fi mai rele, o sumedenie de probleme il aduc iar pe Kevin in viata lui Molly. Carierele si vietile lor sunt in criza insa nu pot sta departe unul de celalalt. Dar vor putea sa invete una dintre cele mai importante lectii din viata? Ca, uneori, sa te indragostesti doare, alteori, te scoate din minti dar, daca esti foarte norocos, dragostea te poate rasplati in cele mai speciale si neasteptate moduri. Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse in 30 de limbi si aparute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher s Weekly si USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „”Cel mai bun roman””, precum si Premiul pentru intreaga activitate din partea Romantic Times….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.