Ce fel de partener esti? 5 profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit PDF

  Coperta Carte Ce fel de partener esti? 5 profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit

  Iti doresti sa citesti cartea Ce fel de partener esti? 5 profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit scrisa de Veronique Kohn si publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce fel de partener esti? 5 profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ce fel de partener esti? 5 profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit

  Partenerul tau are o problema legata de ideea de iubire si iti reproseaza tot timpul ca ii ceri prea mult? Crezi ca iubirea si dorinta nu pot coexista intr-o relatie de dragoste? Esti genul care nu poate lasa garda jos in viata de cuplu, fiind obsedat sa ai mereu ultimul cuvant pentru a te simti iubit? Temator, altruist, alfa, cameleon, dihotomic… comportamentele tipice ale partenerilor intr-o relatie de dragoste prezentate de autoare in cartea de fata sunt multiple, dar oare stii ca ele sunt rezultatul unor traume ascunse din copilarie, care ti-au formatat „hard diskul” amoros? Pornind de la cele cinci profiluri psihologice identificate de Véronique Kohn , ghidul acesta de supravietuire in jungla relatiilor de cuplu te va ajuta sa te intelegi mai bine pe tine, dar si pe partenerul tau, in functie de compatibilitati. Si cand relatia nu este una ideala, nu intra in panica. Aceasta carte iti sta la dispozitie pentru ca tu si partenerul tau sa reusiti sa va armonizati mai bine! Véronique Kohn este psihoterapeuta si Speaker, specia¬lista in relatiile de cuplu si in terapia la locul de munca….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ce fel de partener esti? 5 profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.