Ce este un animal pe cale de disparitie’ PDF

Coperta Carte Ce este un animal pe cale de disparitie'

Iti doresti sa citesti cartea Ce este un animal pe cale de disparitie’ publicata de editura Sigma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce este un animal pe cale de disparitie’ chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ce este un animal pe cale de disparitie’

Avand ca suport o ilustratie bine aleasa si realizata ireprosabil grafic, textul ofera raspunsuri la nivelul intelegerii elevilor din clasele primare asupra a ceea ce este un animal pe cale de disparitie, cum poate ajunge un animal in aceasta situatie, se prezinta cateva specii de animale pe cale de disparitie existente in lume, precum si posibilitatile oamenilor de a contribui la salvarea acestora….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.