Ce este dincolo de fericire PDF

Coperta Carte Ce este dincolo de fericire

Iti doresti sa citesti cartea Ce este dincolo de fericire publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ce este dincolo de fericire chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ce este dincolo de fericire

In aceasta lucrare, Anthony Seldon face o distinctie relevanta intre notiunile de placere, fericire si bucurie si ne ofera o abordare originala, pentru a trai vieti mai pline de sens. El explica cum goana dupa fericire poate deveni o capcana (seducatoare, de altfel) care sa ne faca sa credem ca nu exista alt scop mai important in viata decat acela de a fi fericiti. De fapt, autorul este sceptic in legatura cu noile tendinte in materie de psihologie, precum psihologia pozitiva care promoveaza o viziune hedonista asupra vietii. Anthony Seldon ne indeamna sa transcendem aceste idei daca ne dorim sa atingem un nivel mai profund al fericirii si al evolutiei personale. In acest sens, prin intermediul unor exercitii practice si teme profunde la care sa reflectam, suntem invitati intr-o calatorie de introspectie menita sa ne ajute sa ne cunoastem si sa ne intelegem mai bine, precum si sa descoperim darul pe care l-am primit la nastere – starea de bucurie profunda si plenara. „Aceasta carte este o adevarata comoara! Este bogata in informatii, comprehensiva si profunda. Este scrisa exceptional de bine si ofera o harta pentru calatoria pe care cu totii o avem de facut, atunci cand ne cautam fericirea.”Tanya Byron, psiholog clinician, gazda a emisiunilor BBCLittle Angels si The House of Tiny Tearaways „O abordare sincera si originala despre cum sa traiesti o viata mai fericita.”Derren Brown, magician, hipnotizator si scriitor…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.