Cazul doamnei Predescu PDF

Coperta Carte Cazul doamnei Predescu

Iti doresti sa citesti cartea Cazul doamnei Predescu publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cazul doamnei Predescu de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cazul doamnei Predescu

„”Cand a inceput razboiul in 1916 eu aveam douazeci de ani, Costin douazeci si trei, la fel ca Mitus. Amandoi faceau armata. Mosia o dadusem in arenda taranilor cu trei ani mai inainte. Cu declararea razboiului, speranta in reintoarcerea lui Costin se spulberase. Atunci m-am hotarat sa fac un pas mare. Pana cand aveam sa lancezesc intre peretii casei parintesti, uitata de oameni si de soarta?… Fetele de varsta mea cunosteau si pe dracul. Eu nu vazusem nici macar un inger…””…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.