Cazemata (editie de buzunar) PDF

  Coperta Carte Cazemata (editie de buzunar)

  Iti doresti sa citesti cartea Cazemata (editie de buzunar) scrisa de Tudor Ganea si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cazemata (editie de buzunar) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cazemata (editie de buzunar)

  Premiul „Tinarul Scriitor al anului 2016”, in cadrul Galei Tinerilor Scriitori / Cartea de Poezie a Anului 2016 Premiul pentru Debut al revistei Observator cultural, editia 2017 Mohorita, amenintatoare, asemenea unui monstru preistoric, vechea cazemata germana sta inca in picioare pe faleza. Un tinar marginal ce-si duce veacul prin tunelele despre care se spune ca o leaga de mare e gasit fara viata pe cupola ei, cu trupul brazdat de taieturi. Trei muncitori de pe santierul unui bloc ce urmeaza sa fie inaltat peste cazemata dispar fara urma unul dupa altul. Inspectorul Adamescu este infiltrat in zona pentru a ancheta sub acoperire straniile evenimente. Sub pojghita realitatii mizere a unui mic cartier de la malul marii, tinarul politist descopera o lume fabuloasa, populata de personaje ca Olube, Borhot, Litoi, Baban, Turcoaica, femeia fara virsta, sau Coco, proxenetul fara buze. Povestile lor fantastice contureaza treptat istoria batrinei fortificatii, asupra careia pare sa pluteasca un blestem si a carei influenta asupra lumii ce o inconjoara nu a slabit citusi de putin….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cazemata (editie de buzunar) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.