Cauzele justificative 2021 Ed.2 PDF

  Cauzele justificative 2021 Ed.2 - Mari-Claudia Ivan , Gheorghe Ivan

  Iti doresti sa citesti cartea Cauzele justificative 2021 Ed.2 scrisa de Mari-Claudia Ivan , Gheorghe Ivan? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cauzele justificative 2021 Ed.2 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Cauzele justificative 2021 Ed.2 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Cauzele justificative 2021 Ed.2

  Avand in vedere ca de la aparitia primei editii (in anul 2016) au intervenit unele modificari legislative, autorii au procedat la o revizuire si, totodata, la o adaugire, prezentand un tablou complet al institutiei „cauzelor care inlatura caracterul penal al faptei”, cu referire speciala la „cauzele justificative”.
   
  Daca initial (in momentul adoptarii noului Cod penal) legiuitorul a fost rezervat cu privire la uzitarea sintagmei „caracterul penal al faptei”, ulterior (asa cum, pe buna dreptate, argumenteaza autorii), nu s-a putut indeparta de aceasta, consacrand-o in descrierea unor cauze justificative. 
   
  In randul cauzelor justificative generale, si-au pus amprenta si „uzul de arma licit”, si „folosirea licita a mijloacelor de constrangere”, pe langa cele analizate in prima editie, si anume: legitima aparare, starea de necesitate, exercitarea unui drept sau indeplinirea unei obligatii, consimtamantul persoanei vatamate, corectia domestica.
   
  Un interes aparte il prezinta si noile cauze justificative speciale aparute in peisajul juridic romanesc: folosirea permisa a functiei pentru favorizarea unor persoane si conflictul de interese permis in domeniul parlamentar.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cauzele justificative 2021 Ed.2 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.