Cauta si gaseste: Sarbatoarea Pastelui PDF

  Cauta si gaseste: Sarbatoarea Pastelui - Sabine Cuno

  Iti doresti sa citesti cartea Cauta si gaseste: Sarbatoarea Pastelui scrisa de Sabine Cuno? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cauta si gaseste: Sarbatoarea Pastelui chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Cauta si gaseste: Sarbatoarea Pastelui PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Cauta si gaseste: Sarbatoarea Pastelui

  A venit in sfarsit primavara si in curand e sarbatoarea Pastilor!

  Iepurasii de Pasti au multa treaba: trebuie sa vopseasca si sa ascunda multe oua. Copiii abia asteapta, deja sunt bucurosi sa caute cuiburile de Pasti. Cine va gasi cel mai frumos ou?

   
  Imaginile bogat ilustrate ale acestei carti integral cartonate ii invita pe copii pe un teren de joaca plin de culoare unde pot cauta si gasi o serie de obiecte specifice sarbatorii Pastelui sau din viata de zi cu zi, imbogatindu-si in acest mod vocabularul si dezvoltandu-si capacitatea de observare si memoria. 

  Ilustratii de Dorothea Cuppers.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cauta si gaseste: Sarbatoarea Pastelui este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.