Catarari si bouldering. Tehnici de catarare si asigurare pentru incepatori PDF

Coperta Carte Catarari si bouldering. Tehnici de catarare si asigurare pentru incepatori

Iti doresti sa citesti cartea Catarari si bouldering. Tehnici de catarare si asigurare pentru incepatori publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Catarari si bouldering. Tehnici de catarare si asigurare pentru incepatori de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Catarari si bouldering. Tehnici de catarare si asigurare pentru incepatori

In acest curs complet de escalada veti descoperi tot ce va trebuie, pentru a putea face in siguranta trecerea de la sala de escalada la cataratul in aer liber. Ca incepator este indicat sa incepeti cu boulderingul, care poate fi interesant si ca disciplina tratata separat. Astfel puteti invata si exersa toate tehnicile aferente escalade, fara a va confrunta cu pericole….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.