Catalog PDF

  Catalog

  Iti doresti sa citesti cartea Catalog scrisa de * * *? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Catalog chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Catalog PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Catalog

  Pentru gradinita

  Norme pentru completarea catalogului:

  – Educatoarea grupei inscrie, la inceputul anului scolar, numele si prenumele copiilor, in ordine alfabetica, conform repartizarii efectuate de conducerea unitatii, pe baza registrului de inscriere.

  – Copiii inscrisi in gradinita pe parcursul anului scolar sunt trecuti in catalog in oridinea prezentarii lor la grupa, in rubrica „Numele si prenumele” cu mentiunea: „Prezent la data de…” si cu semnatura educatoarei. Pentru copiii care nu mai frecventeaza gradinita se mentioneaza: „Retras la data de …” si se va semna educatoarea grupei. Aceste mentiuni se opereaza in rubrica „Numele si prenumele”.

  – Educatoarea face zilnic apelul copiilor si noteaza absentele cu cifre care indica ziua in coloana corespunzatoare lunii. De asemenea, educatoarea consemneaza zilnic, in centralizator, numarul copiilor prezenti, in rubrica ce indica luna si ziua respectiva.

  – Educatoarea primeste catalogul la inceputul anului scolar si are obligatia sa-l predea directiunii la sfarsitul anului scolar pentru a fi pastrat la arhiva, potrivit reglementarilor in vigoare….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Catalog este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.