Cat de greu poate fi PDF

Coperta Carte Cat de greu poate fi

Iti doresti sa citesti cartea Cat de greu poate fi publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Cat de greu poate fi de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Cat de greu poate fi

Traducere din limba engleza si note de Mihaela Buruiana Kate Reddy are tot ce-si doreste o femeie implinita: casa de vis (sau pe-aproape), doi copii iubitori si un sot ca nimeni altul. Copiii au crescut si au devenit adolescenti (a se citi „niste monstri”), Richard, sotul ideal, si-a dat demisia, isi pierde vremea pe velodrom, bea tot felul de sucuri sanatoase, se-mbraca din cap pina-n picioare in lycra si cheltuie banii familiei pe sedinte de consiliere. Si cum Richard, in drumul lui spre intelepciune, nu mai are salariu, Kate trebuie sa se intoarca la munca. Companiile nu se dau in vint dupa angajate la 49 de ani, asa ca ea face ce-ar face orice femeie care-si ia destinul in miini: mai scade citiva ani din viata in CV, se duce la sala, se intilneste regulat cu un grup motivational si face scrisori de intentie fanteziste. Cind in sfirsit eforturile ei dau roade, cind pune mina pe un job, constata ca se afla in fata unei situatii greu de depasit: la 49 de ani, ziua la birou nu mai e parfum de roze, acasa, copiii au luat-o razna, mail-ul ii aduce pe neasteptate o veche iubire ascunsa si, una peste alta, seful incompetent si nesigur o trimite la intilnire de afaceri cu un mafiot rus.””Cel mai feminin, mai amuzant roman al anului… Cit de greu poate fi? e o poveste mai buna chiar decit realitatea care a inspirat-o. Fiecare rind, fiecare gind despre viata de parinte, totul e meticulos, spumos, amuzant, in ciuda adevarurilor fruste ale vietii.”” (The Telegraph)””Cit de greu poate fi? e un roman intelept, actual si un bun reminder ca virsta poate fi un atu.”” (The Washington Post)””Allison Pearson exploreaza subiectele dificile ale vietii intr-un roman cu adevarat savuros – o casnicie cu hopuri si cresterea copiilor, pericolele social media, adolescenta cu nabadai si gestionarea unei personalitati independente – si gaseste o cale de a spune toate aceste lucruri fara sa-si strice povestea.”” (The Weekly Standard)…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.