Castelul. Carte cu autocolante PDF

Coperta Carte Castelul. Carte cu autocolante

Iti doresti sa citesti cartea Castelul. Carte cu autocolante publicata de editura Prut? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Castelul. Carte cu autocolante chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Castelul. Carte cu autocolante

Datorita acestei carti incantatoare, copiii dumneavoastra vor avea parte de ore de distractie si vor putea inventa propriile povesti! Cartea contine peste 400 de autocolante cu locuitori ai castelului, mobila, obiecte decorative, jucarii, animale si multe altele. 14 pagini desfasurate cu incaperi diferite, sali de bal, cabinete, dormitoare, biblioteci, bucatarii, sufragerii, urmeaza sa fie mobilate cu ajutorul celor mici. Peste 400 de autocolante….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.