Casele si palatele Bucurestilor. Istoric, dictionar, ghid PDF

Coperta Carte Casele si palatele Bucurestilor. Istoric, dictionar, ghid

Iti doresti sa citesti cartea Casele si palatele Bucurestilor. Istoric, dictionar, ghid publicata de editura Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Casele si palatele Bucurestilor. Istoric, dictionar, ghid de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Casele si palatele Bucurestilor. Istoric, dictionar, ghid

„”Casa este acolo unde incepi”” -Thomas Stearns Eliot (1888-1965), poet, dramaturg englez. Consideram ca intentia care a stat la baza elaborarii acestei lucrari prezinta interes nu numai pentru istoria arhitecturii, ci si pentru istoria economica, sociala, culturala a Bucurestilor, in contextul celei generale a tarii. In intentia noastra, aceasta lucrare se adreseaza atat cercetatorilor, specialistilor, cat si unui larg public, inclusiv turistilor, interesati de trecutul, prezentul si perspectivele de evolutie a Bucurestiului. Cu referite la un context mai larg, potrivit specialistilor domeniului, impartasita desigur de paturi mai largi de persoane interesate, „”monumentul arhitectural””, in care fara indoiala se incadreaza si CASA „”Este o enciclopedie culturala, o sursa nepretuita de informatie, o cuanta de identitate, o farama din istoria locului si a lumii, iar lecturarea lui ne ofera o experienta unica si deseori profund emotionala””.Alexandru Popescu…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.