Case din Romania 9 PDF

Coperta Carte Case din Romania 9

Iti doresti sa citesti cartea Case din Romania 9 publicata de editura Igloo? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Case din Romania 9 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Case din Romania 9

Case din Romania, una dintre cele mai indragite si de succes serii ale colectiei igloobest, revine anul acesta cu un nou volum, aducand in prim-plan o selectie a celor mai reusite si mai interesante proiecte de locuinte individuale din spatiul romanesc. Sunt case „”de autor””, inovative, care vorbesc, in limbaje variate, deopotriva despre placerea locuirii „”pe pamant”” (si nu „”la bloc””) si despre perspectivele arhitecturii rezidentiale romanesti….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.