Casa vesela. O tragicomedie de familie PDF

Coperta Carte Casa vesela. O tragicomedie de familie

Iti doresti sa citesti cartea Casa vesela. O tragicomedie de familie publicata de editura Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Casa vesela. O tragicomedie de familie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Casa vesela. O tragicomedie de familie

Autobiografia lui Alison Bechdel, structurata sub forma unui roman grafic, pune accentul pe relatia tensionata cu tatal ei, un fost profesor de literatura engleza si apoi proprietar al unei firme de pompe funebre, poreclita de catre familie „Casa vesela“. Sever si distant, tatal este o prezenta destul de rece in viata lui fetei, singura apropiere dintre ei fiind posibila doar prin pasiunea pentru literatura. Odata cu plecarea de acasa la facultate, Alison descopera o noua lume, devine interesata de miscarea feminista si indrazneste sa faca public ceea ce e banuia inca din copilarie: este lesbiana. Curand, secretele familiei incep sa iasa la iveala si Alison descopera lucruri neasteptate despre tatal ei. Amuzanta, dar in acelasi timp emotionanta, plina de aluzii si de ironie, Casa vesela este una dintre cartile-cult ale literaturii LGBT.„O capodopera despre doi oameni care locuiesc in aceeasi case, dar in lumi diferite, si despre lucrurile misterioase pe care si le datoreaza unul altuia.“ – Time„Unul dintre cele mai bune volume de memorii din ultimul deceniu… in acelasi timp hiper-retinuta si excesiv de intima.“ – New York Magazine„O autobiografie splendida… reconfortant de generoasa si deschisa.“ – Entertainment Weekly…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.