Casa olandeza PDF

  Casa olandeza - Ann Patchett

  Iti doresti sa citesti cartea Casa olandeza scrisa de Ann Patchett? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Casa olandeza chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Casa olandeza PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Casa olandeza

  • Finalist Premiul Pulitzer 2020

  • Women’s Prize for Fiction 2020 si ABIA Awards 2020, categoria International Book of the Year

  • In Marea Britanie, Casa Olandeza devine Cartea anului 2019 in Sunday Times

  • Bestseller Sunday Times, Guardian, The Times si Daily Telegraph

  • In Statele Unite, ajunge bestseller New York Times 2019, 2020 si Publishers Weekly 2020, 2021

  • E inclusa in Time Magazine’s 100 Must-Read Books 2019

  • NPR, Washington Post, Herald, O: The Oprah Magazine, Good Housekeeping, Real Simple, Vogue, Refinery29 si Buzzfeed o plaseaza in topul celor mai bune carti din 2019.

   
  Casa Olandeza este o poveste despre iubire si sacrificiu, despre absenta si generozitate, despre puterea si magia unui loc care poate condamna, dar si vindeca.
   
  La sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in urma unui pont primit pe patul unui spital de campanie, Cyril Conroy face o investitie geniala, care il va transforma intr-un mogul imobiliar. Ca orice imbogatit peste noapte, va cumpara Casa Olandeza, unde se va muta impreuna cu familia sa. „Visul american” al lui Cyril Conroy se destrama insa, asa cum inainte se intamplase cu cel al familiei VanHoebeek, primii proprietari ai casei, dar va fi reactivat de ambitiosul sau fiu, Danny, si va fi implinit cu succes de nepoata sa, May. Reusita lui Danny vine cu un pret: Maeve, sora lui, va renunta la propriile visuri, renuntare care vorbeste despre sacrificiul pe care numai iubirea il poate face posibil si il legitimeaza.

  Splendidul roman al lui Patchett sondeaza, cu intelegere si compasiune, adancurile obsesiei si ale iertarii; ce dobandesc oamenii, ce pastreaza, ce pierd sau instraineaza si ce lasa in urma. – Publishers Weekly

   
  Textura fina a romanului este alcatuita din multe momente mici, intime, dar efectul este unul atotcuprinzator, urias si generos – profund emotionant. – New York Journal of Books
   
  Casa Olandeza are bogatia, forta aluziva si incarcatura emotionala pe care le au doar cele mai bune fictiuni. – Boston Globe
   
   Cand cititi operele de fictiune ale lui Patchett, asteptati-va la miracole. – New York Times Book Review

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Casa olandeza este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.