Casa de piatra. Cum sa ai o familie fericita intr-o lume tot mai trista PDF

Coperta Carte Casa de piatra. Cum sa ai o familie fericita intr-o lume tot mai trista

Iti doresti sa citesti cartea Casa de piatra. Cum sa ai o familie fericita intr-o lume tot mai trista publicata de editura Imago Dei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Casa de piatra. Cum sa ai o familie fericita intr-o lume tot mai trista de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Casa de piatra. Cum sa ai o familie fericita intr-o lume tot mai trista

Dumnezeu este Creatorul, Inventatorul familiei. Familia nu este inventia omului. Daca El a inventat familia, inseamna ca a scris si ”normele”” pentru buna ei functionare. Familia ne-a fost data pentru fericirea si implinirea noastra, ea este mai binele lui Dumnezeu pentru noi. Poate va intrebati de ce avem o rata uriasa a divorturilor. Unul dintre raspunsuri este ca azi oamenii se iubesc mai mult pe ei insisi decat isi iubesc partenerii de viata. Fericirea familiilor noastre depinde de respectarea catorva reguli pe care Dumnezeu le-a scris. Respectarea lor nu duce la epuizare, ci la implinire personala. Autorii cred intr-o familie fericita si ca efortul depus de cei doi nu aduce oboseala, ci implinire si fericire.””Cartea de fata devine un instrument terapeutic, un mijloc de vindecare a «lumii de azi» care se va transforma intr-o „”lume de maine”” si care isi poate gasi prin valorile revelate de Dumnezeu adevarata fericire.””- pr. conf. univ. dr. Alexandru Buzalic…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.