Caruselul iubirii PDF

Coperta Carte Caruselul iubirii

Iti doresti sa citesti cartea Caruselul iubirii publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Caruselul iubirii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Caruselul iubirii

La aproape treizeci si sase de ani, Chiara are tot ce-i trebuie ca sa fie fericita: un sot perfect, o rubrica intr-un saptamanal la moda, mai multe bestselleruri. Pe scurt, o viata de vis, pana in ziua in care… pierde totul: adio sot (infidel si imatur), rubrica la revista, romane si certitudini. Ca s-o ajute sa renunte la gandurile sumbre, terapeuta ei ii propune un mic joc. Ce-ar fi daca in fiecare zi, vreme de o luna, ar face, timp de zece minute, ceva complet nou? Ceva inofensiv sau usor nebunesc. Alaturi de prietenii ei – Rodrigo, Gianpietro si tanarul Ato -, Chiara e de acord sa accepte provocarea si sa-si inregistreze experienta intr-un jurnal. Si daca din acest mare salt in necunoscut va iesi la iveala o noua viata?””Acest roman nu seamana deloc cu altele. E un fel de lampa a lui Aladin, un obiect oarecum magic!””- Vanity Fair…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.