Cartea transformarilor uluitoare PDF

Coperta Carte Cartea transformarilor uluitoare

Iti doresti sa citesti cartea Cartea transformarilor uluitoare publicata de editura Sapientia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea transformarilor uluitoare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cartea transformarilor uluitoare

Indiferent de varsta, sex, religie sau studii, acest cuvant – comunicare – cu tot ceea ce presupune, ne da mari dureri de cap tuturor. Adeseori creeaza confuzii, neintelegeri, conflicte si chiar suferinta datorate, in primul rand, interpretarii gresite a ceea ce presupune si cere de la noi comunicarea. A comunica nu inseamna doar a transmite celui care se afla in fata ta o propozitie. Adevarul este ca intreaga noastra viata, din momentul nasterii si pana in ultima clipa a existentei, vrem sau nu vrem, trebuie sa comunicam si sa relationam cu semenii nostri. Ingrijorator este faptul ca noi oamenii acordam foarte putina atentie si importanta acestui aspect ce ne urmareste involuntar intreaga existenta si suferim aproape zi de zi datorita neintelegerii corecte si abordarii lipsite de intelepciune a sensului comunicarii. Si daca aceasta sacaitoare comunicare ne urmareste orice am face si oriunde am fi, de ce sa nu depunem un efort constient pentru a afla cat mai multe despre abordarea acesteia, cu scopul de a-i aduce imbunatatiri? Acest subiect m-a preocupat mult, vazand cat de greu imi era in trecut sa ma fac inteleasa de ceilalti si mai ales, cat de dificil ii era interlocutorului meu sa inteleaga cu adevarat ceea ce doream sa ii comunic! Nu o singura data, aceasta neintelegere a generat confuzii, conflicte si chiar suferinta!In timp, propunandu-mi sa aduc imbunatatiri acestui important aspect al vietii mele, am realizat ca o comunicare plina de respect si de iubire aduce cu sine, intotdeauna, armonie si o mai buna intelegere, facandu-mi viata mai usoara….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.