Cartea relatiilor PDF

  Coperta Carte Cartea relatiilor

  Iti doresti sa citesti cartea Cartea relatiilor scrisa de Valeriu Panoiu si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea relatiilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cartea relatiilor

  Relatiile… Le dorim, le planuim, le asteptam, le construim, le distrugem, le deplangem… Uneori le savuram si le traim plenar. Si aceasta de mii de ani… Relatiile sunt principala cauza a stresului, deci si a imbolnavirii, la toate nivelurile: fizic, emotional, spiritual. Afla din Cartea Relatiilor ce anume nu merge de fapt in relatiile tale si cum sa scapi de frica in favoarea iubirii. Inegalabilul Valeriu Panoiu iti impartaseste in cartea de fata analizele sale profunde si, cu inconfundabilul sau stil tonic si constructiv, iti arata cum sa tragi linie si cum s-o iei de la capat cu mai multa intelepciune. Invata cum sa-ti refaci cea mai importanta relatie din viata ta: cea cu tine insuti. Apoi foloseste ghidajul lui Valeriu Panoiu pentru a-ti vindeca relatiile existente si pentru a crea unele noi care sa-ti aduca adevarata implinire! Valeriu Panoiu Astrolog, numerolog si formator, Valeriu Panoiu face consiliere individuala, preda cursuri si scrie. A publicat Astrologia de la Cer la Pamant, Numerologie si destin, Praf de stele, toate aparute la Editura For You. Valeriu este cunoscut pentru aparitiile frecvente la emisiunea de referinta 360 de grade (B1TV), pentru cartile si articolele ce propun o noua viziune despre integrarea cunostintelor ezoterice in viata de zi cu zi, pentru abordarea practica a conceptelor spirituale….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cartea relatiilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.