Cartea pietrelor vol. 2 PDF

Coperta Carte Cartea pietrelor vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Cartea pietrelor vol. 2 publicata de editura Mistica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea pietrelor vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cartea pietrelor vol. 2

Vindecarea corpului, a sufletului si a mintii a luat nenumarate forme si a apelat, de-a lungul secolelor, la numeroase mijloace. Printre ele, pietrele, entitati cu proprietati miraculoase, de mare ajutor in tratamente si terapii. In Cartea pietrelor, ele se dezvaluie in relatia lor profunda cu omul si cu natura. Lucrarea prezinta corespondente secrete si trasaturi care pot contribui la vindecarea diverselor afectiuni, folosind notiuni din medicina, biologie, geografie, psihologie etc. Informatiile practice, ilustratiile, abordarea cuprinzatoare si accesibila a celor doi autori fac din Cartea pietrelor un instrument foarte util pentru toti cei interesati de spiritualitate si sanatate, aspecte esentiale pentru o viata armonioasa….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.