Cartea neispravirii PDF

  Coperta Carte Cartea neispravirii

  Iti doresti sa citesti cartea Cartea neispravirii scrisa de T.O. Bobe si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Cartea neispravirii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Cartea neispravirii

  O carte nu-i altceva decat o insiruire de cuvinte, de paragrafe, de intamplari din vietile altora, fie ei adevarati, in carne si oase, fie inchipuiti, iar cuvintele si paragrafele si oamenii astia sau zebrele sau pinguinii nu fac altceva decat sa pozeze, sa inregistreze ceva ce exista undeva in stimatul cititor si depinde de el daca e acasa sau nu pentru o carte sau alta, depinde de el daca-i deschide usa si o lasa sa-i inregistreze sau nu consumul de energie electrica, depinde de el daca in timp ce citeste i se zbarleste parul pe maini dintr-o cauza sau din alta ori daca isi zice ia mai lasa-ma, frate, cu prostiile astea ori daca isi aduce aminte de mirosul pielii bunicii atunci cand se apleca pe deasupra lui sa mai indese bucatica de cascaval in marginea mamaligii ori daca citind isi proiecteaza un viitor fericit cu femeia sau cu barbatul cu care in urma cu trei zile a impartit o conserva de ton in ulei si o bere….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Cartea neispravirii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.